Home > VAS > VAS: gratis vergunning 2022

VAS: gratis vergunning 2022

De Raad van Bestuur van de Vlaamse Autosportfederatie VAS heeft beslist om op het einde van 2021 aan alle klassekampioenen en de algemene kampioenen (voorzover ze geen klassewinnaar zijn ) in alle disciplines, een gratis vergunning te schenken voor het seizoen 2022. Het betreft het minimum vereiste type vergunning voor deelname aan de betreffende discipline. Een winnaar in meerdere klassen kan slechts één gratis vergunning bekomen.

foto: w.bouchez/archief

Er zijn uiteraard een aantal voorwaarden in acht te nemen. De vergunning voor het jaar 2022 wordt geschonken aan elke klasse-winnaar van 2021 en de algemene winnaar (alle disciplines) in 2021. Indien meerdere piloten samen of ex-aequo een klasse-titel behalen, zullen zij elk een gratis VAS vergunning voor het seizoen 2022 bekomen! Per discipline en per klasse zal het meest logische type van VAS-vergunning worden. Wie een hoger type van vergunning wil bekomen, zal het prijsverschil dienen bij te passen. De gratis vergunningen zijn persoonlijk en enkel geldig voor het seizoen 2022 en kunnen niet worden overgedragen naar 2023 of de volgende seizoenen.

Er zal geen VAS Victory voor het seizoen 2021 zijn en dus zullen de waardebonnen voor de gratis vergunningen naar de rechthebbenden opgestuurd worden vóór het begin van het seizoen 2022.

error: Alert: Content is protected !!