Home > Electric > Divers > Extreme E: Loeb op pole in Senegal

Extreme E: Loeb op pole in Senegal

Het waren Sébastien Loeb en Christina Guttériez die met de X44 machine, uit het team van Lewis Hamilton, tweemaal de snelsten waren in de kwalificatiesessies van de elektrische SUV offroadcompetitie op het parcours in Senegal. Kris Kristoffersson en Molly Taylor pakten de tweede tijd met hun Odyssey21 machine uit het team van Nico Rosberg, XRX, en de derde tijd was er voor Mattias Ekström en Jutta Kleinschmidt, die de plaats innam van Claudia Hürtgen op de Abt Cupra machine. Morgen is het racedag waarbij volgens de uitslag van de kwalificaties we eerst een shootout krijgen tussen de plaatsen 7, 8 en 9 waarna er een halve finale is waarvan de winnaar nog mag aanschuiven in de uiteindelijke finale. (foto: ©extreme-e/facebook)

error: Alert: Content is protected !!