Home > Circuit > In een notendop: zaterdagvoormiddag Magny-Cours

In een notendop: zaterdagvoormiddag Magny-Cours

  • Trophee Mitjet 2 – In de Trophee Mitjet 2 heeft Louis Rousset van VPS Racing race 3 gewonnen. De Fransman was sneller dan Paul-Adrien Pallot (MV2S Racing) en Romano Ricci (Racing Spirit of Leman). Deze avond om 17 uur wordt race 4 gereden.
  • Sprint Cup by Funyo – Benoit Eveillard (Belt Racing) won nipt voor Ewen Hachez (HMC Racing). De twee Fransen reden in de laatste ronde verschillende keren voorbij elkaar en reden zelf een halve ronde naast elkaar. Christian Camboulive (HMC Racing) werd derde in de Sprint Cup met de SP05 EVO’s.
  • Frans F4 kampioenschap – De Fransman Maceo Capietto heeft race 1 van het weekend gewonnen in het Franse F4 kampioenschap. De Australiër Hugh Barter kwam een halve seconde later als tweede over de streep. Daniel Lingier was nog een halve seconde later de derde die over de streep reed. Om 19 uur vanavond wordt race 2 gereden in Magny-Cours.
  • Porsche Carrera Cup France – Dorian Boccolacci heeft race 2 van de Porsche Carrera Cup France gewonnen. Gisteren won hij ook al de eerste race van het weekenden in de merkencup. Dylan Pereira werd tweede en Ghiretti Alessandro was de derde op het podium. Foto: ©GT World Challenge Europe
error: Alert: Content is protected !!