Home > Uncategorized > Belcar NRF: zaterdagochtend en plaats voor de eerste chronoritten

Belcar NRF: zaterdagochtend en plaats voor de eerste chronoritten

De zaterdagochtend was in Zolder vooral weggelegd voor de vrije trainingen. Met een mooi programma tijdens dit New Race Festival zitten het tijdschema goed vol en volgen de sessie elkaar snel op.

In de enige vrije sessie van het Belcar Endurance Championship was de snelste tijd voor de Norma M20FC van Deldiche Racing (Boonen-Dejonghe-Piessens) voor de GHK Racing by T2 Norma van Verheyen-Gepts-Decurtins. Red Ant Racing zette de snelste tijd neer in GT met vader en zonen Redant. Naast Belgium Racing en Totaalplan Racing zou het team met basis in Zaventem wel eens voor de verrassing kunnen zorgen.

In de Benelux Racing Series waren de snelste chrono’s in de vrije trainingen voor Gilles Smits en John de Wilde in de beide vrije trainingen. In de categorie voor de BMW M2 was Sam Dejonghe tweemaal de snelste, vlak achter de beste Porsche Cayman GT4 van Tijn Jilesen en Alexander Godijn.

De eerste polepositie in de Belcar Sprint Cup was voor Tony Verhulst in zijn Honda Civic. 54 wagens daagden op voor de eerste afspraak van het nieuwe kampioenschap.

error: Alert: Content is protected !!