Home > Circuit > In een notendop: FRECA en F4

In een notendop: FRECA en F4

  • FRECA – Op Barcelona was ook de European by Alpine aan de slag. Gregoire Saucy (ART) overheerste er de debatten want de Zwitser haalde de besttijden in zowel de vrije sessie als de beide kwalificatiesessies. Dat betekent dat Saucy in zowel race1 als race2 vertrekt vanop pole. Hij krijgt er de ene keer zijn ART teamgenoot Gabriele Mini naast zich, en de andere keer Alex Quinn (Arden). (foto: ©formulaeuropeanbyalpine.com)

  • F4 Italië – De Italiaanse Formule 4 werkte op Imola een tweedaagse testsessie af. Sebastian Montoya (Prema) zoontje van voormalig F1 rijder Juan-Pablo, topte op dag 1 de tabellen, op dag 2 was die eer weggelegd voor nieuwkomer Leonardo Fornaroli van Iron Lynx Racing. Maar we zagen er ook onze Spaans-Nederlandse Belgische Maya Weug, die ook voor Iron Lynx een 24ste en 27ste tijd liet optekenen.
error: Alert: Content is protected !!