Home > Rally > ERC > In een notendop: ERC

In een notendop: ERC

  • Rally Polen – De Rally van Polen is de openingsronde van het ERC-seizoen. Dit jaar is de 100ste verjaardag van de Rally, het zal dus een extra speciale editie worden. Ook alle nevenklasses zullen in Polen starten op de snelle grindwegen. De veertien etappes zullen samen 200 kilometer lang zijn.
  • Campedelli – Simone Campedelli heeft zijn podiumpotentieel onderstreept in de aanloop naar zijn FIA ERC-campagne met Team MRF Tyres. De Italiaan behaalde twee podiumplaatsen uit twee starts op evenementen in zijn thuisland. Zijn laatste succes behaalde hij afgelopen weekend in de Rally Adriatico.
  • Melegari – Zelindo Melegari doet mee voor de ERC2-titel, die ambitie onderstreepte hij door vorige maand in Rally Adriatico zijn klasse te winnen. Melegari, die van plan is om in 2021 een aanval te doen op de productiecategorie van het FIA ERC, won de Klasse 4 tijdens de Italiaanse ronde van het gravelkampioenschap in een Movisport Subaru Impreza. Foto: ©ERC
error: Alert: Content is protected !!