Home > Circuit > GT World America: dubbel podium voor Heylen

GT World America: dubbel podium voor Heylen

Dit weekend werd de tweede meeting van het GT World America kampioenschap verreden in Texas. Op een regenachtige zaterdag won K-Pax Racing met Jordan Pepper en Andrea Caldarelli de eerste race. Het duo rijdt in de Pro Cup met een Lamborghini Huracán GT3. In de Pro-Am Cup werd onze landgenoot Jan Heylen tweede op zaterdag. Hij staat met Fred Poordad in een Porsche 911 GT3 R van Wright Motorsports aan de start.

Op een droge zondag in Texas won de andere Lamborghini K-Pax Racing. De twee wagens van het team haalden daarmee elk een overwinning dit weekend. Jan Heylen en zijn teamgenoot Fred Poordad reden een sterke race, ze stonden opnieuw als tweede op het podium in de Pro-Am klasse. Foto: ©GT World America

error: Alert: Content is protected !!