Home > F1 > F1 Portimão: Bottas baalt, werk aan de winkel volgens Hamilton

F1 Portimão: Bottas baalt, werk aan de winkel volgens Hamilton

Valtteri Bottas baalde na zijn derde plaats in Portugal. De Fin had geen fantastische race, zijn teamgenoot bij Mercedes, Lewis Hamilton, gaf aan dat er nog werk is voor het team.

Foto: Honda Racing F1

Valtteri Bottas (Mercedes): “Ik was in het eerste deel van de race niet goed genoeg. Ik kon niet genoeg snelheid ontwikkelen waardoor ik gepasseerd werd. In het tweede deel ging het een stuk beter, maar door een sensor verloor ik opnieuw wat tijd. We gaan deze week onderzoeken wat er verkeerd ging in de race voor mij.”

Lewis Hamilton (Mercedes): “Het was een lastige race vandaag. Er was veel wind dus je moest goed opletten, een foutje is snel gemaakt met deze weersomstandigheden. De volgende dagen gaan we de batterijen opladen zodat we klaar zijn volgend weekend in Barcelona. De Red Bull zit ons op de hielen dus we moeten attent blijven en proberen te verbeteren volgend weekend.”

Max Verstappen (Red Bull): “We waren dit weekend gewoon niet snel genoeg. De Mercedes was duidelijk sneller, dat merkte ik ook tijdens de race. Ik heb nog mijn best gedaan om het snelste rondje te rijden, maar blijkbaar telt die niet. Ik dacht dat er geen limiet was in bocht veertien, maar toch, vreemd.”

error: Alert: Content is protected !!