Home > Industrie > In een notendop: Lamborghini en Bentley openen vestiging in Antwerpen

In een notendop: Lamborghini en Bentley openen vestiging in Antwerpen

  • Lamborghini – Op donderdag 29 april opende groep D’Ieteren een Lamborghini-filiaal in Wommelgem. Lamborghini Antwerp wordt de tweede vestiging van het Italiaanse sportwagenmerk in België, na de hoofdzetel in Brussel. Gezien de stijging in de vraag naar prestigieuze merken zoals Lamborghini, is het voor de groep D’Ieteren belangrijk om deze groei te ondersteunen.
  • Bentley – Ook Bentley opent een gloednieuwe showroom in het pand aan de Autolei in Wommelgem. Met de opening van deze showroom, bevestigt Bentley zijn aanwezigheid in de economisch belangrijke Antwerpse regio. Bentley Antwerp is naast de hoofdzetel in Brussel en de vestiging in Knokke de derde Bentley-concessie in België.
error: Alert: Content is protected !!