Home > Rally > Divers > E-Rally: de eerste elektrische Corsa zijn geleverd

E-Rally: de eerste elektrische Corsa zijn geleverd

De ADAC Opel e-Rally Cup is klaar voor zijn debuutseizoen. De eerste tien Opel Corsa-e Rally wagens zijn al aan klanten geleverd. In het Testcentrum in Dudenhofen ontvingen de rallyteams niet alleen het voertuig, maar ook hun uitrusting, waaronder stijlvolle teamtenten en raceoveralls voor coureurs en bijrijders. Tijdens de aflevering van het voertuig kregen de teams een uitgebreide briefing over de nieuwe e-technologie. Daarna volgden uitgebreide functionele tests met de elektrische auto’s van 100 kW (136 pk). Teams uit Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland hebben zich aangemeld voor de ADAC Opel e-Rally Cup 2021. Verdere details over de terugkomst van het “Opel Team Belgium” worden later bekend gemaakt op 12 mei. (persbericht)

error: Alert: Content is protected !!