Home > Circuit > In een notendop: FIA F2 – F4 Italië – WSK kart

In een notendop: FIA F2 – F4 Italië – WSK kart

FIA F2 – Nederlander Bent Viscaal werd door het Italiaanse Trident bevestigd als rijder voor de rest van het Formule 2 seizoen. Viscaal viel al in bij het openingsweekend in Bahrein (met een 12de plaats als resultaat) en topte vorige week nog de tabellen in de testsessie op Barcelona. (foto: ©fiaformula2.com)

F4 Italië – Leonardo Fornaroli (Iron Lynx) en Joshua Dürksen (Mucke) waren eind vorige week de snelsten op een tweedaagse test voor de Italiaanse F4 op Monza. Op dag 1 kwam ook de Spaans-Nederlandse Belgische Maya Weug in actie voor Iron Lynx. Zij liet een 17de tijd noteren.

WSK kart – In Italië was er de afsluitende manche van de WSK Super Master Series op Lonato. Goed 316 rijders uit 44 landen namen er deel. De titels in deze prestigieuze competitie die door WSK Promotion ieder jaar wordt opgezet gingen naar Nederlander Marijn Kremers (BirelART-TM Racing) in KZ2, de Braziliaan Rafael Camara (KR Motorsport) in OK, Rashid Al Dhaheri (Parolin Motorsport) uit de VAE in OK-Junior en, last but not least naar die andere Nederlander René Lammers (Baby Race) in de categorie MINI. Rene Lammers is de 11-jarige zoon van voormalig F1 rijder en Zandvoort icoon Jan Lammers.

error: Alert: Content is protected !!