Home > Electric > Pure ETCR: Hyundai maakt volledige line-up bekend

Pure ETCR: Hyundai maakt volledige line-up bekend

John Filippi en Tom Chilton zullen met Hyundai aan de start staan van het nieuwe Pure ETCR kampioenschap. Ook Augusto Farfus en Jean-Karl Vernay zullen starten aan het kampioenschap. De twee rijders waren al een aantal maanden aan het testrijden met de Hyundai Veloster N ETCR. De Corsicaan Filippi werd vorig jaar met zijn Hyundai tweede in het TCR Europe kampioenschap. Tom Chilton reed in het World Touring Car Championship (WTCC) met Sébastien Loeb Racing.

Foto: ©Hyundai Motorsport

“Dit wordt het eerste seizoen in een nieuw kampioenschap, iedereen gaat in dezelfde situatie starten. Als rijders is het een opwindende positie en een geweldige kans om te laten zien wat je kan. Ik ben er zeker van dat het een zeer competitieve serie wordt. Het moet een geweldig seizoen worden,” zei Filippi.

error: Alert: Content is protected !!