Home > WRC > WRC: Mads Ostberg wint in WRC2

WRC: Mads Ostberg wint in WRC2

De WRC2-kampioen van vorig jaar Mads Ostberg won dit weekend in de Rally van Kroatië in de WRC2-klasse. Mads Ostberg en copiloot Trostein Eriksen reden een sterk weekend in de C3 Rally2 van Tagai Racing Technology. Ze wonnen vijf proeven van de negentien en werden vierde in de Power Stage. Het duo staat vierde in het kampioenschap.

Foto: © @World

“Ik ben blij om terug te zijn, het is leuk om de concurrentie weer te voelen. De auto presteerde goed in de veeleisende omstandigheden. We probeerden onze ervaring mee te nemen naar deze rally, maar deze rally is compleet anders. Hij is nieuw voor ons allemaal en we leren constant tijdens de race. Ik heb het geluk dat ik zoveel mogelijk rijtijd heb gekregen in het Hongaarse kampioenschap en testsessies met Citroën Racing om ook ervaring op het asfalt op te doen.”

error: Alert: Content is protected !!