Home > Industrie > Maserati stelt F Tributo Special Edition voor

Maserati stelt F Tributo Special Edition voor

Maserati brengt een eerbetoon aan zijn raceverleden met de F Tributo Special Edition. Maserati’s debuut in de autosport vond precies 95 jaar geleden plaats. Op 25 april 1926 won de eerste raceauto met de drietand op de motorkap, de Tipo26, met Alfieri Maserati aan het stuur. Juan Manuel Fangio reed 28 jaar later met de eerste Maserati in Formule 1. De F van de nieuwe F Tributo Special Edition staat voor Fangio, de rijder die zijn stempel drukte op een tijdperk. Tributo is een duidelijk eerbetoon aan de glorieuze overwinningen uit het verleden. De speciale serie is leverbaar voor de Ghibli en de Levante in twee exclusieve kleuren: Rosso Tributo en Azzurro Tributo. Foto’s: ©Maserati

error: Alert: Content is protected !!