Home > Circuit > Indy 500: toeschouwers toegelaten Indianapolis

Indy 500: toeschouwers toegelaten Indianapolis

Na een editie achter gesloten deuren, zullen er dit jaar weer fans zijn in de Indy 500. Er zijn 135 000 zitplaatsen, maar die zullen natuurlijk niet allemaal bezet worden. De capaciteit wordt tot 40% beperkt. Dat beslisten de organisatie met de lokale en regionale gezondheidsautoriteiten.

Foto: © Porterimage USA

“Onze fans betekenen alles voor ons,” zei Indianapolis Speedway directeur J. Douglas Boles. “We kijken er naar uit om ze dit jaar weer ‘thuis’ te verwelkomen voor de Indy 500. De stad en de staat hebben met ons samengewerkt om de juiste gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te treffen om de beperkte maar zeer enthousiaste menigte tegemoet te komen. In totaal worden er iets meer dan 50.000 toeschouwers verwacht voor de 105de editie van de Indy 500 op 30 mei.

error: Alert: Content is protected !!