Home > Circuit > In een notendop: GT World Asia en Ultimate Cup Series uitgesteld door Corona

In een notendop: GT World Asia en Ultimate Cup Series uitgesteld door Corona

  • Ultimate Cup Series – de eerste manche van de Ultimate Cup Series zal niet in Dijon plaatsvinden zoals gepland. Daarom trekt de serie naar Le Castellet om de eerste meeting te rijden. Die zal op 30 tot en met 2 mei gereden worden. Een nieuwe datum voor Dijon wordt later bekend gemaakt.
  • GT World Challenge Asia – Door reisbeperkingen en strenge maatregelen in verschillende landen in Azië is de GT World Challenge Asia voorlopig uitgesteld. Het is niet mogelijk om races in de regio te organiseren op dit moment. SRO hoopt de wedstrijden later dit jaar nog af te werken, maar alleen als de omstandigheden dat toelaten. Foto: © GT World Challenge Asia
error: Alert: Content is protected !!