Home > Electric > Formule E: leider Jaguar trekt naar Valencia om te winnen

Formule E: leider Jaguar trekt naar Valencia om te winnen

Jaguar Racing is de leider in de WK-stand van de Formule E. Ze hebben een voorsprong van zeventien punten op Mercedes-EQ, het team van Stoffel Vandoorne. De teams zullen voor het eerst racen in Valencia. Het circuit is een vaste bestemming voor de wintertesten, maar nooit eerder werd er een E-prix gehouden. Na een dubbel podium in Rome wil het team nog meer.

Foto: ©Jaguar Racing

James Barclay, Team Director van Jaguar Racing: “We kijken er erg naar uit om weer in Valencia te rijden en werken er hard aan om het team zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste E-Prix op het circuit van Ricardo Tormo. We hadden een zeer goede double-header in Rome, waar we punten scoorden en ons eerste dubbele podium ooit in de geschiedenis van de Formule E behaalden. We zijn vastbesloten om in Spanje ons positieve momentum te behouden.
Sam Bird voegde dit er nog aan toe: “We hebben al enkele uitstekende resultaten geboekt, maar we willen allemaal meer.”

error: Alert: Content is protected !!