Home > Rally > BRC > Rally: RIP André Ollevier

Rally: RIP André Ollevier

Zetelfabrikant André Ollevier is op 79-jarige leeftijd overleden. Ollevier was gedelegeerd bestuurder van een tiental ondernemingen maar was in de rallywereld vooral gekend omwille van zijn bedrijf Crack. Die naam sierde als sponsor de carrosserie van vele ondertussen bijna tot de legende horende wagens en dito rijders, niet in het minste die van Paul Lietaer. In de Rallysprint van Moorslede en op de Monteberg zagen we in 2019 nog zijn kleinzoon Aäron Ollevier als co naast Lietaer. Die kreeg zo de smaak te pakken en in februari 2020 kwam er dan de terugkeer van het Crack Rally Team met de bedoeling hem een programma te laten rijden in het BK Junior. Corona stak daar een stokje voor. André Ollevier overleed dinsdag in zijn thuis, na een slepende ziekte. Wij wensen veel sterkte toe aan familie en vrienden.

(foto: archief)

error: Alert: Content is protected !!