Home > Circuit > In een notendop: FIA F3 en Euroformula

In een notendop: FIA F3 en Euroformula

  • FIA F3 – De Amerikaan Jak Crawford (Hitech) besloot de verregende ochtendsessie op deze eerste dag van de FIA F3 tests op Barcelona als snelste met een tijd van 1’33″674. Hij ging voor aan de Fransman Pierre Chovet (Jenzer) en aan die andere Amerikaan, Kaylen Frederick (Carlin). Onze landgenoot Amaury Cordeel (1’34″527) liet voor Campos Racing een mooie 11de positie noteren! Deze namiddag is er opnieuw een sessie. (foto: ©Dutch Photo Agency)

  • Euroformula – Geheel toevallig was de besttijd van Crawford in de F3 niet. In het begin van de week was op Barcelona de Euroformula aan het testen. Ook in die gecombineerde tijdentabel van maandag en dinsdag werd het een Amerikaans feestje met Cameron Das (1’34″754) die sneller was dan zijn landgenoot en Motopark teamgenoot… Jak Crawford (1’35″027)
error: Alert: Content is protected !!