Home > #Hoofdnieuws > FE Rome: Cassidy op pole voor ronde 4

FE Rome: Cassidy op pole voor ronde 4

Het is goed aan het regenen tijdens de tweede racedag in Rome. Het track ligt er spekglad bij en de wagens glijden over het circuit. Nick Cassidy (Envision Virgin) zette een sterke tijd neer tijdens de Super Pole (1:52.011) en mag op de eerste plaats starten. De tweede plek is voor Norman Nato (Venturi). Ook hij zette een ijzersterke ronde neer met 1:52.343. De derde plaats op de grid is voor Pascal Wehrlein (Porsche) met 1:52.630. Onze landgenoot, Stoffel Vandoorne (Mercedes) reed een goede kwalificatieronde. Even leek het alsof hij als zevende zou starten, maar André Lotterer (Porsche) zag zijn tijd geschrapt worden door overgebruik van stroom. Vandoorne kwam zo toch nog in de Super Pole terecht en mag starten vanop de vierde plaats. Jake Dennis (BMW) en Sérgio Sette Câmara (Dragon Penske) zetten geen tijd neer en zullen, net als Lotterer, achteraan de grid starten.

De race start straks om 13u03.

Foto’s © FIA Formula E

You may also like
FE Monaco: da Costa start vanop pole
FE Monaco: Jaguar topt vrije trainingen
FE Monaco: Autosportwereld in gesprek met Stoffel Vandoorne
FE Monaco: rijders aan het woord
error: Alert: Content is protected !!