Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Er is opnieuw autosport dit weekend en dat is gezien de huidige pandemie nog steeds een meevaller. Dicht bij huis is er de eerste meeting van de kampioenschappen van Dick van Elk, met uiteraard de Supercar Challenge, de Fiesta Cup, de Mazda Cup en de nagelnieuwe BMW Cup. Zij doen het zaterdag en zondag om de omloop van Zandvoort.

In Rome is er de derde race van de Formula E, waar Stoffel Vandoorne zijn toch wat moeilijk openingsweekend in Saoedi Arabië zal willen rechtzetten. Nog in Italië wordt er rally gereden, met onder meer Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe die hun voorbereiding op de WRC-manche in Kroatië verderzetten en er degens kruisen met… Nicolas Gilsoul.

Last but not least is er Super GT, de opener van het seizoen in Okayama met Bertrand Baguette en de VS is er naar goede gewoonte NASCAR.

error: Alert: Content is protected !!