Home > Industrie > Fiat breidt Tipo gamma uit

Fiat breidt Tipo gamma uit

Fiat gaat in 2021 het Tipo gamma uitbreiden. De bestaande modellen worden volledig vernieuwd en de nieuwe Tipo Cross zal hen vervolledigen. De nieuwe versie van de Tipo is verkrijgbaar in een nieuw gestructureerd gamma met drie modellen: Tipo, Tipo City Life/Life en Tipo City Cross/Cross. De eerste, “Tipo”, is gewijd aan klanten die op zoek zijn naar de beste functionaliteit; de tweede, “Tipo Life”, voor wie de voorkeur geeft aan een elegante levensstijl en de derde, “Tipo Cross”, voor wie zijn auto ook gebruikt om de natuur te verkennen, of gewoon om even afstand te nemen van de dagelijkse routine en zich onder te dompelen in spannende avonturen.

Foto’s: ©Fiat

De Tipo reeks heeft een nieuw design, nieuwe motoren en nieuwe veiligheidstechnologieën gekregen. Fiat wil met de nieuwe Cross variant een breder publiek bereiken. Het is echter geen echte cross-over, het gaat enkel om visuele aanpassingen, er is bijvoorbeeld geen vierwielaandrijving. De nieuwe Tipo is te verkrijgen vanaf 17 000 euro.

error: Alert: Content is protected !!