Home > VAS > Historic > VAS: Autostal Hemicuda herschikt zijn wedstrijden

VAS: Autostal Hemicuda herschikt zijn wedstrijden

Autostal Hemicuda heeft voor 2021 drie wedstrijden op de kalender staan: de Slalom van Kuurne, de navigatierit “Ronde door Vlaanderen” en de Hemicuda Rally. Gezien de voortschrijdende Corona epidemie zijn ze echter genoodzaakt aan de kalender te sleutelen.

(foto: rv/pixabay)

  • De Slalom van Kuurne is er traditionaal op Paasmaandag maar hoewel het veligheidsdossier al was goedgekeurd door de gemaante Kuurne, wordt die door de nieuwe lockdownperiode verzet naar 9 mei. de locatie, op de Noorderlaan in Kuurne, blijft dezelfde.
  • De “Ronde door Vlaanderen”, traditiegetrouw één van de eerste wedstrijden van de VAS competitie, kon uiteraard niet doorgaan in de wintermaanden en wordt nu gezet op zaterdag 19 juni. De starlocatie zal later worden bekend gemaakt maar deelnemers mogen zich verwachten aan goed 340 kilometer bol-pijl en kaartlezen.
  • De Hemicuda Rally, de 20ste editie van deze wedstrijd in en om Koekelare, staat voorlopig gepland voor het weekend van 23 en 24 oktober. Komt de verjaardagseditie er dan uiteindelijk toch?
error: Alert: Content is protected !!