Home > VAS > Rittensport > VAS: Titanicrit Kasterlee

VAS: Titanicrit Kasterlee

En het is gelukt! De eerste wedstrijd van de VAS en het Vlaamse regionale kampioenschap zit erop. Geen rally, slalom of Classic, maar een oerdegelijke rittensportwedstrijd.

(foto archief)

Helemaal onder een paraplu van beschermende Coronamaatregelen haalden de eerste winnaars gisterenavond de finish in Kasterlee. Binnen de instapklasse Recrea was de zege voor Thomas en Jan Mahieu, van de eigen RT Titanic stal. Zij werden op het podium vergezeld van Lizette Brebels en Hugo Bruyneel op de tweede plaats en Jonas Waelbers en Benny Vastman op de derde plaats.

Bjorn Dotremont en Kenny Leys scoorden voor het Brabantse TRT de winst in de klasse Touring. Achter hen nog meer routiniers met een tweede plek voor Jelle De Cnodder en Jonathan Huysmans. Dirk Van den Schoor en Luc Avonds vervolledigden er het podium.

Weinig inschrijvingen in de moeilijke klasse “Expert”, maar dat is dikwijls ook al het geval in “normale” tijden. De zege was er voor rallyman Guino Kenis, die werd bij gestaan door de specialist bij uitstek, Bjorn Vanoverschelde. Achter hen eindigden Guy Agten en Dominiek Seynaeve en Sander en Paul Van den Wyngaert. Routiniers Leo en Inge Rackham eindigden aan de voet van het podium.

error: Alert: Content is protected !!