Home > #Hoofdnieuws > ADAC GT: WRT opnieuw met Dries Vanthoor en Charles Weerts

ADAC GT: WRT opnieuw met Dries Vanthoor en Charles Weerts

Team WRT heeft vandaag de line-up van de rijders bekendgemaakt voor de ADAC GT Masters-campagne in 2021. Het is de tweede keer dat het Belgische team een volledig seizoen in de ADAC GT Series zal afwerken, één van de sterkste series voor GT3-wagens in Europa. De # 32 Audi R8 LMS wordt toevertrouwd aan Dries Vanthoor en Charles Weerts.

Foto: © WRT

Dries Vanthoor is dan ook tevreden: “Ik ben blij dat ik weer de ADAC GT Masters kan afwerken. Ik denk dat het op dit moment een van de mooiste sprintkampioenschappen is. Iedereen ligt zo dicht bij elkaar wat het erg leuk maakt. Ook is het vechten op de baan iets anders in vergelijking met andere series. Vorig jaar hebben we laten zien dat we erg competitief zijn – we hebben één overwinning en een paar podiumplaatsen behaald en dat was een goed begin van ons eerste seizoen. Hopelijk gaan Charles en ik nu, voor een tweede jaar, proberen het nog beter te doen en kijk ik uit naar de start van het seizoen.

Charles Weerts: “Ik kijk uit naar het seizoen. Voor mij zal dit kampioenschap een van de zwaarste zijn. Vorig jaar hebben we veel geleerd en mijn doel voor het seizoen zal zijn om in elke race mijn best te doen, te vechten voor overwinningen en mogelijk voor het kampioenschap. Het zal natuurlijk niet gemakkelijk zijn, maar laten we eens kijken hoe het gaat.

2021 ADAC GT Masters:

14-16 mei – Motorsport Arena Oschersleben
11-13 juni – Red Bull Ring 
9-11 juli – CM.com Circuit Zandvoort 
6-8 augustus – Nürburgring
10-12 september – DEKRA Lausitzring
1-3 oktober – Sachsenring
22-24 oktober – Hockenheimring

error: Alert: Content is protected !!