Home > #Hoofdnieuws > WRC: Neuville en Wydaeghe in extra asfaltrally

WRC: Neuville en Wydaeghe in extra asfaltrally

In afwachting van de WRC-manche in Kroatië, zullen Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe op 12 en 13 maart aan de 44ste Rally il Ciocco, de eerste manche van het Italiaans Rally Kampioenschap, deelnemen. Ze komen er, net als teamgenoot Craig Breen, aan de start met een Hyundai i20 R5.

Deze deelname is uiteraard een voorbereiding op de eerste asfaltwedstrijd van het WK 2021, eind april in Kroatië. De laatste keer dat Thierry Neuville aan de start kwam van een rally met de Hyundai i20 R5, was met de bekende Rode Neuzen Hyundai in Ieper in 2018. Ook Wydaeghe heeft al ervaring in de R5, onder meer als corijder van de Koreaan Chewon Lim en één rally met de R5 aan de zijde van Craig Breen. Neuville en Wydaeghe zijn voorlopig tweede in het WK Rally.

error: Alert: Content is protected !!