Home > #Hoofdnieuws > F1 2021: Williams stelt FW43B voor

F1 2021: Williams stelt FW43B voor

Williams stelde vandaag de nieuwe FW43B voor waarmee George Russell and Nicholas Latifi dit seizoen zullen racen. Het Britse team deed dat niet zoals gehoopt.

Foto’s: ©Williams Racing

Hier is hij dan de nieuwe FW43B. Opnieuw krijgt een F1 wagen een serieuze visuele make-over. De kleurencombinatie is geïnspireerd op de wagens van 80’s en 90’s. De nieuwe look van het team moet de geest van het verleden van het team, de huidige transformatie en de ambities voor de toekomst weerspiegelen.

Williams had de lancering van de FW43B anders voorgesteld. Het team wou de onthulling van de nieuwe wagen tot bij de fans thuis krijgen via een app. Met de App konden de fans de voorstelling in 3D volgen. De wagen zou met andere woorden in je woonkamer moeten verschijnen. Dat is helaas niet gelukt, kort voor de lancering werd de app gehackt en koos Williams voor een alternatief. De auto werd via een persbericht en op sociale media aan de wereld getoond.

error: Alert: Content is protected !!