Home > F1 > F1 2021: opvallend, gevaccineerde fans welkom in Bahrein

F1 2021: opvallend, gevaccineerde fans welkom in Bahrein

Het Bahrain International Circuit kwam vandaag met een opvallende mededeling. De ticketverkoop voor de GP van Bahrein gaat vandaag van start. De maatregelen voor het F1-publiek zijn nog merkwaardiger.

Foto: ©Bahrein Circuit

Wie toegang wil krijgen moet:

  • Bewijzen een tweede dosis van het coronavaccin gekregen te hebben.
  • Ten minste twee weken voor het evenement met het virus besmet zijn, en op het moment van de race een negatieve test voorleggen.

Toeschouwers zullen een groene badge krijgen in functie van hun situatie en enkel wie een groene badge heeft krijgt toegang. De tickets zijn tegen een verlaagde prijs beschikbaar op de site van het circuit. Voor ongeveer 222 euro (100 Bahreinse dinar) kan je de drie dagen bijwonen. De VIP-boxen blijven gesloten.

error: Alert: Content is protected !!