Home > Circuit > Euro NASCAR: Jacques Villeneuve naar Academy Motorsport

Euro NASCAR: Jacques Villeneuve naar Academy Motorsport

Jacques Villeneuve zal komend Euro NASCAR seizoen voor Academy Motorsport racen. Met zijn nieuwe team wil de Canadees op jacht gaan naar de NWES-titel. De voormalige wereldkampioen F1 en winnaars Indy 500 was in zijn eerste twee seizoenen al dicht bij een eerste zege. Villeneuve behaalde vier podiumplaatsen, zes keer de top 5 en negen maal top 10, en dat in slechts vijftien starts in EuroNASCAR PRO.

Foto: © NASCAR Whelen Euro Series / Bart Dehaese

Academy Motorsport is een nieuw gevormde joint venture tussen Federico Monti’s Academy Motorsport en Alex Caffi Motorsport met technische ondersteuning van Race Art Technology. Het nieuwe seizoen van de NASCAR Whelen Euro Series start op 14 mei in Spanje. Op 8 oktober komt de NWES naar zolder.

error: Alert: Content is protected !!