Home > Circuit > Euro NASCAR: Hezemans neemt deel aan NASCAR Xfinity Series

Euro NASCAR: Hezemans neemt deel aan NASCAR Xfinity Series

Loris Hezemans zal dit seizoen aan twee races deelnemen van de NASCAR Xfinity Series. De Nederlander zal voor Reaume Brothers Racing rijden. De 23-jarige Hezemans zal op 13 maart op de 1-mile Phoenix Raceway en op 29 mei 2021 op de 1,5-mile Charlotte Motor Speedway racen.

Foto: © Euro NASCAR

Ik ben zeer verheugd om aan te kondigen dat ik op 13 maart in Phoenix bij Reaume Brothers Racing aan de slag ga in de Nascar Xfinity Series”, aldus Hezemans. “Mijn eerste prioriteit voor dit raceweekend is om de auto mee naar huis te nemen en zo veel mogelijk ervaring op te doen. Zonder enige training of kwalificatie zal de leercurve een grote stap zijn, maar ik ben volledig klaar voor de uitdaging. Met deze ervaring in Phoenix hoop ik het hele jaar door vooruitgang te boeken op de verschillende grote ovalen circuits.”

error: Alert: Content is protected !!