Home > Circuit > DTM 2021: ABT Sportsline stelt rijders voor

DTM 2021: ABT Sportsline stelt rijders voor

De teams en rijders voor het gloednieuwe DTM-seizoen krijgen stilaan vorm. Vandaag stelde ABT Sportsline hun rijders voor. Mike Rockenfeller en Kelvin van der Linde zullen in de Audi R8 LMS EVO van het team racen. Het team koos voor een veteraan en een nieuweling, Mike Rockenfeller werd in 2013 DTM-kampioen, terwijl Kelvin van der Linde een DTM-rookie is. Foto: ©ABT Sportsline

Mike Rockenfeller is een echte veteraan in de DTM. Hij rijdt al sinds 2007 DTM en wist in 2013 het kampioenschap te winnen. De Duitser maakt de overstap van Audi Sport Team Phoenix. “ABT is een vaste waarde in de DTM, iets bijzonders. Ze hebben altijd laten zien dat ze voor de titel kunnen racen en dat is een unieke motivatie“, zegt Rockenfeller.

Kelvin van der Linde is een rookie in de DTM. De Zuid-Afrikaan heeft al ervaring met de nieuwe GT-wagens, die dit seizoen hun intrede doet in de DTM. Van der Linde won met de Audi R8 LMS de 24u Nürburgring in 2017. “Ik ken de R8 LMS heel erg goed, de start van dit nieuwe avontuur komt daardoor op een perfect moment“, zei van der Linde

error: Alert: Content is protected !!