Home > Circuit > In een notendop: IMSA, GT World en FIA WEC

In een notendop: IMSA, GT World en FIA WEC

  • IMSA – Action Express Racing zet een tweede Cadillac DPi-V.R in in de langere races van het Amerikaanse IMSA, de Michelin Endurance Cup. Jimmie Johnson doet het met Simon Pagenaud en Kamui Kobayashi. We zien het trio op 20 maart tijdens de 12 uur van Sebring.
  • FIA WEC – Tatiana Calderón zal in Portimão (4 april) niet starten in de opener van het FIA WEC. Calderon is dan actief in Japan in de Super Formula. In de Oreca 07 van Richard Mille Racing zien we enkel Beitske Visser en Sophia Flörsch.
  • GT World America – de Canadese meeting (Tire Motorsport Park) voorzien op 21, 22 en 23 mei wordt geannuleerd en voorlopig niet vervangen. Het kampioenschap start dit weekend met onder meer Jan Heylen. (Foto: © SRO)
error: Alert: Content is protected !!