Home > VAS > Rittensport > VAS: Molen Classic bereidt zich voor op 5 juni

VAS: Molen Classic bereidt zich voor op 5 juni

Op 24 april 2020 diende het Molen Classic team de stekker te trekken uit de editie 2020, een gevolg van de toen geldende Corona regels. Tegelijk werd er toen echter ook een nieuwe datum geprikt: 5 juni 2021.

(foto: rv/pixabay)

Nu we eind februari zijn, wordt het dan ook tijd om onze voorbereidingen terug uit de koelkast te halen. Te beginnen met de inschrijvingen voor de editie van 2021. Die zullen geopend worden vanaf 7 maart.

Wel zijn er enkele wijzigingen. Zo zal het niet mogelijk zijn een pakket te kiezen, een gevolg uiteraard van de onzekerheden rond de heropening van de horeca. Dat kan later eventueel herbekeken worden.
Verder zal de Molen Classic ook niet starten in Tielt, maar wordt er uitgeweken naar buurtgemeente Ardooie. Wedstrijdcentrum wordt zaal “De Biekorf” in de Biekorfstraat. De wedstrijd zal worden verreden in twee delen en ongeveer 240 kilometer lang zijn. Inschrijvingen en voorlopig reglement zullen binnenkort dan ook te vinden zijn op de site www.verenigderittensporters.net

error: Alert: Content is protected !!