Home > VAS > Rittensport > VAS: het Antwerp Classic alternatief

VAS: het Antwerp Classic alternatief

De editie 2021 van de Antwerp Classic stond op de kalender voor 13 maart 2021, maar de organisatie kwam al snel tot het besef dat een normale editie niet haalbaar was. In de plaats daarvan komt er een online versie van de rondrit, die vanaf vandaag, 1 maart, beschikbaar is.

(foto: rv/pixabay)

Als organisatie zien we een contactloze versie niet als een optie, omdat wij van mening zijn dat juist het sociale aspect een grote meerwaarde is voor de totaalbeleving bij het deelnemen aan een Classic rally. Daarom is er voor de trouwe deelnemers een speciale editie uitgewerkt in de vorm van een rondrit. Deze alternatieve rit zal voor iedereen gratis te downloaden zijn via deze website. De bedoeling is dat deze versie lang beschikbaar blijft zodat ieder op elk gewenst tijdstip kan genieten van onze rit“.

Hoe gaat dat in zijn werk?

U kan deze zelf afprinten of opslaan op uw tablet. Een controleblad dient U wel af te printen om de gevonden antwoorden op te noteren. Dit blad dient u dan in te leveren bij sponsor R-Power (in de winkel tijdens de openingsuren en anders in hun brievenbus). Tevens dient u een foto van uw team met auto voor de shop (of uzelf in de shop) te plaatsen op de Antwerp Classic facebook pagina om een aanspraak kunnen maken op een prijs.

Antwoordenbladen zullen tweewekelijks beoordeeld worden tot 1 juni. De hoofdprijs is een gratis deelname aan de rondrit in de volgende editie van de Antwerp Classic.

error: Alert: Content is protected !!