Home > #Hoofdnieuws > WRC Arctic”We weten wat van ons verwacht wordt!”

WRC Arctic”We weten wat van ons verwacht wordt!”

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe sloten de tweede dag van de Arctic Rally Finland met een schitterende prestatie af. Het Belgische duo reed ei zo na naar de tweede plaats in de tussenstand voor de slotdag. Neuville gelooft er in en weet wat er morgen, zondag, van hem verwacht wordt.

Foto: © Hyundai Motorsport

“Het was een goede namiddag, want over heel de lus waren we de snelste deze namiddag. Uiteraard was de laatste KP enorm goed, maar we hebben nog twee seconden nodig om Kalle (Rovanperä) te pakken. We weten wat ze bij Hyundai van ons verwachten, met name een dubbel Hyundai-podium, en dat willen we doen.

Ik denk dat het geheim van onze namiddag lag in een zeer goed bandenmanagement en de communicatie was ook veel beter. Dat laatste was een probleem deze ochtend en we gaan er vanavond nog aan werken. Het moet nog beter. De wagen was fantastisch, dus eigenlijk had er in ideale omstandigheden nog meer ingezeten. Morgen zal het niet eenvoudig worden, het is een totaal andere proef en sommige rijders kennen de slot-KP al.”

error: Alert: Content is protected !!