Home > WRC > WRC Arctic KP7: Rovanperä zijn eerste, Neuville derde

WRC Arctic KP7: Rovanperä zijn eerste, Neuville derde

Kaihuavaara 2 was het toneel voor de voorlaatste proef van zaterdag. En daar pakte Kalle Rovanperä zijn eerste scratch van de Arctic Rally Finland 2021. De jong Fin kwam aan het stuur van Toyota Yaris iets dichter bij leider Ott Tänak, maar de Est kan stilaan beginnen controleren met een voorsprong van 23,3 seconden op Rovanperä. Thierry Neuville heeft als derde (op 38,2 van Tänak) nu nog wat meer buffer op teamgenoot Craig Breen en ook Elfyn Evans kwam niet veel dichter op de Belg in KP7. De Ier volgt op 12,4 seconden van onze landgenoot en Evans heeft een achterstand van 17,5 seconden op Neuville. Ogier (Toyota) is naar plaats 6 opgeklommen, voor Solberg (Hyundai) en Katsuta (Toyota). (Foto: © Toyota WRC)

error: Alert: Content is protected !!