Home > Electric > FE Diriyah: snelste tijd voor Frijns tijdens vrije trainingen

FE Diriyah: snelste tijd voor Frijns tijdens vrije trainingen

De snelste tijd tijdens de derde en laatste vrije trainingen voor het weekend was voor Robin Frijns (Envision Virgin) met 1:07.294. Ook Nyck de Vries (Mercedes) heeft duidelijk de smaak te pakken. Na zijn dominantie van gisteren zette hij een knappe tweede tijd (1:07.440) neer. Teamgenoot van Frijns, Nick Cassidy, werd derde met 1:07.449. Op de zevende plek vinden we Stoffel Vandoorne terug (1:07.562). André Lotterer kon de sessie niet uitrijden. Hij begon te slippen en eindigde in de muur met aanzienlijke schade aan zijn wagen. Na de sessie, tijdens de proefstarts, eindigde ook Edoardo Mortara (Venturi) in de muur.

De kwalificaties gaan straks om 14u00 van start, waarna de race volgt om 18u03.

Foto © FIA Formula E

You may also like
FE Rome: Vandoorne wint na spannende race
FE Rome: Cassidy op pole voor ronde 4
FE Rome: Vergne wint na start en finish achter safetycar
FE Rome: Stoffel Vandoorne op pole
error: Alert: Content is protected !!