Home > #Hoofdnieuws > FIA WEC: geen toeschouwers in Portugal en Spa…

FIA WEC: geen toeschouwers in Portugal en Spa…

De openingsraces van het FIA WEC in Portugal en België zullen zonder toeschouwers georganiseerd worden. Bovendien mist Glickenhaus de openingswedstrijd in Portimao, terwijl Corvette er wel van de partij zal zijn, net als in Francorchamps.

Het is niet verwonderlijk, maar u mag dus niet naar het FIA WEC in Spa, noch naar Portugal. Overigens zwengelen de geruchten aan dat Le Mans zeer waarschijnlijk naar het najaar verhuist.

Wat de deelnemers betreft, zien we enkel Alpine en Toyota in Portimao, zonder Glickenhaus. In LMP2 zijn er elf wagens, met onder meer een bolide voor WRT zonder Belgische rijders, maar wel met Robin Frijns, Ferdinand Habsburg en Charles Milesi. Stoffel Vandoorne zien we bij Jota. Corvette vervoegt Ferrari en Porsche in LMGTE Pro met een auto voor Oliver Gavin en Antonio Garcia. In LMGTE Am zien we 13 wagens.

error: Alert: Content is protected !!