Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • FIA F2 – De Duitser David Beckmann en de Braziliaan Guilherme Samaia vormen het rijdersduo voor het Tsjechische Charouz Racing System. Daarmee is de F2 grid voor 2021 quasi compleet. Nog een zitje bij MP Motorsport en de beide rijders van Trident Racing blijven er te bevestigen.

  • F3 Regional by Alpine – De Fin William Alatalo gaat verder op de ingeslagen weg en tekende bij Arden Motorsport. Vorig seizoen haalde hij twee podia en een pole in het Formule Renault Eurocup. Hij vergezelt er die andere Fin, Patrick Pasma, zeer in verve in de afgelopen F3 Asia. Pasma gaat verder in zee met KIC Motorsport.

  • F4 divers – Conrad Laursen tekende bij Prema Racing. De 15-jarige Deen zal er een programma afwerken in de Italiaanse en Duitse F4. De Franse rookie of the year Sami Meguetounif zit dan weer onder dak bij R-Ace GP voor een tweede seizoen in de ADAC F4.

(foto: ©renault sport)

error: Alert: Content is protected !!