Home > Circuit > 24H Stud Kart: studenten racen tegen aids

24H Stud Kart: studenten racen tegen aids

Op 23 en 24 juni zien we in Le Mans de eerste editie van de 24H Stud Kart. Het is een samenwerking tussen ASO en Stud’Events en het wordt een karting 24-uursrace, uiteraard, die bedoeld is voor studenten. Toegelaten zijn alle studenten tussen 18 en 28 jaar. De bedoeling is een unieke en onvergetelijke ervaring aan te bieden aan de jongeren op het iconische ‘Circuit International de Karting’ van Le Mans. Er is eveneens een sociaal kantje aan het evenement want de teams kunnen rijden voor hun school, een vereniging, een bedrijf of een goed doel. Het is de bedoeling dat het tweedaagse evenement open staat voor het grote publiek. Het verloopt tevens in samenwerking met AIDES, een vereniging die het opneemt tegen het AIDS virus. De inschrijvingen gaan binnenkort van start. (foto: ©studkart/fac

ebook)

error: Alert: Content is protected !!