Home > VAS > Rittensport > VAS: Leeuwenrit geannuleerd

VAS: Leeuwenrit geannuleerd

De Verenigde Rittensporters en TAC Tielt, organisatoren van de Leeuwenrit (a short classic with basic systems), lieten weten dat de editie 2021, voorzien op 6 maart, niet zal doorgaan.

(foto: W.Bouchez)

De organisatie kreeg geen toelating het evenement te laten doorgaan aangezien de richtlijnen aangaande Corona middels ministerieel besluit van 6 februari 2021, nog van toepassing zijn tot 1 april 2021. Dat betekent dat in de provincie West-Vlaanderen georganiseerde activiteiten op de openbare weg nog steeds verboden zijn.
 
De eerder verleende toelating (die “onder voorbehoud” was) werd dus ingetrokken. “Wij zijn dus genoodzaakt de Leeuwenrit uit te stellen naar 5 maart 2022. Wij hopen jullie dan te mogen verwelkomen. Inmiddels focussen we ons nu op de Molen Classic van 5 juni 2021“, aldus de organisatie.

error: Alert: Content is protected !!