Home > #Hoofdnieuws > WRC Lapland: Thierry Neuville wil nieuw sterk resultaat

WRC Lapland: Thierry Neuville wil nieuw sterk resultaat

Van 26 tot en met 28 februari vinden de beste rallyrijders ter wereld elkaar in het Finse Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland. Bij die toppers vinden we uiteraard Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, het duo dat met Hyundai in de Monte-Carlo een eerste podium scoorde.

Neuville blikt alvast vooruit: “Afgezien van onze recente test voorafgaand aan het evenement, ben ik maar één keer in Rovaniemi geweest. Dat was voor een test met het team enkele jaren geleden. Er zijn alvast goede winterse omstandigheden, er is veel sneeuw, er zijn enorme sneeuwbanken en op sommige plaatsen is het wel vrij smal. Het lijkt een uitdagende wedstrijd, maar we kijken er erg naar uit. We hebben een ​​podium behaald in de Monte-Carlo, in onze eerste rally samen, dus is het doel voor Martijn en mezelf om dat momentum op te bouwen en te streven naar een nieuw mooi resultaat voor het team.”

error: Alert: Content is protected !!