Home > #Hoofdnieuws > Clio Trophy Belgium : kalender bekend

Clio Trophy Belgium : kalender bekend

In januari werd de Clio Trophy Belgium boven het doopvont gehouden, als promotiecup in het kader van het Belgian Rally Championship en nu is ook de kalender bekend, al blijft die uiteraard afhankelijk van de evolutie van de coronacrisis.

Dit zijn de vijf wedstrijden die in aanmerking komen voor de Clio Trophy Belgium 2021:

  • Rallye de Wallonie (30 april-2 mei)
  • South Belgian Rally (26 juni)
  • ConXion Omloop van Vlaanderen (3-4 september)
  • Sezoensrally (16 oktober)
  • Condrozrally (5-7 november)

Voor deze eerste editie hebben de organisatoren van de Clio Trophy Belgium een uiterst aantrekkelijke prijzenpot samengesteld. In totaal steekt daar meer dan 80.000 euro aan premies en prijzen in, én voor de beste Junior een officieel zitje in een Clio Rally4 in 2022.

error: Alert: Content is protected !!