Home > #Hoofdnieuws > Formula E: DS Automobiles tekent voor Gen3

Formula E: DS Automobiles tekent voor Gen3

DS Automobiles heeft bekend gemaakt dat het ook de komende jaren in het ABB FIA WK Formula E actief blijft. DS is erbij sinds het tweede seizoen en blijft ook in het negende seizoen, waarin de wagens van Gen3 hun intrede doen, aanwezig in de Formula E. Het team won de rijderstitel met Jean-Eric Vergne in het vierde en vijfde seizoen en diens teamgenoot, Antonio Felix da Costa is de regerende kampioen van het WK. Beide rijders zullen ook dit seizoen samen de kleuren van DS Automobiles verdedigen. DS beschikt met de DS 3 CROSSBACK, de DS 7 CROSSBACK, de DS 4 en DS 9 plug-in hybrid uiteraard over modellen die gebruik maken van soortgelijke technologie als die van de FE-bolides.

error: Alert: Content is protected !!