Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • F3 Asia – Pierre-Louis Chovet (Pinnacle) ging, ondanks een safetycar, naar een onbedreigde zege? Hij reed van start tot finish aan de leiding in de afsluitende race van het weekend voor de F3 Asia, voor Daruvala (Mumbai Falcons) en Isack Hadjar (3Y evans GP). Guanyu Zhou (Abu Dhabi by Prema) liet de wagen stilvallen bij de start en hield er een indrukwekkende inhaaljacht op na naar de vijfde plaats. Het betekent wel dat Daruvala, met twee zeges en een podium in dit raceweekend, naar de leiding gaat in de tussenstand met 95 punten, voor Chovet (94 punten). Zhou zakt naar de derde plaats met 90 punten.

  • Formule 4 – MP Motorsport haalde Dilano Van ‘t Hoff binnen voor een campagne in de Spaanse F4. De talentvolle jonge Nederlander rijdt tegenwoordig de pannen van het dak in de F4 van de Verenigde Arabische Emiraten en zou zich wel eens de revelatie van 2021 kunnen tonen. (foto: ©f4uae.com)

  • Brand in Argentinië – In Argentië gingen bij een brand de meeste pitgebouwen van het circuit van Termas de Rio Hondo in vlammen op. Het circuit stond dit jaar op de kalender van het WTCR en van MotoGP. Het is onduidelijk of dit verdere gevolgen heeft. Volgens de lokale brandweer zou 80% van de pitgebouwen zijn vernield.
error: Alert: Content is protected !!