Home > #Hoofdnieuws > De autosport… komende maand

De autosport… komende maand

We hebben een aardige autosportmaand achter de rug, een maand die we dit weekend afsluiten met de 24 uur van Daytona en de finale van de Trophée Andros. Februari zal daarentegen veel kalmer zijn, in afwachting van een herneming van de autosport midden maart, begin april.

Wat februari betreft kunnen we eigenlijk kort zijn, er staan vier wedstrijden van de Asian Le Mans Series op het programma, twee wedstrijden van de Formula E en één WRC-manche. Verder wordt er wereldwijd nog rally gereden, maar het gaat dan om eerder lokale evenementen van Roemenië over Mexico tot Japan.

Kalender:

13 en 14/2: Asian Le Mans Dubai
19 en 20/2: Asian Le Mans Yas Marina
26 en 27/2: Riyadh Formula E
26-28/21: WRC Arctic Finland

error: Alert: Content is protected !!