Home > Circuit > Ugo de Wilde lanceert de Club 300

Ugo de Wilde lanceert de Club 300

Het zijn geen makkelijke tijden, met een economische crisis als gevolg van een pandemie, iets wat ook niet in het voordeel van jong sporttalent is. Partners vinden, wordt moeilijker en moeilijker. De 18-jarige Brusselaar Ugo De Wilde heeft echter besloten om niet op te geven en stroopt zijn mouwen op, op zoek naar oplossingen. Het doel is om 300 autosportfans bijeen te brengen, 300 fans die hem helpen in zijn weg naar de Road To Le Mans in LMP3 (op zijn minst) en als het meezit ook naar de 24 uur van Le Mans om er in 2021 de jongste Belg ooit aan de start te worden.

In deze fase van mijn carriere, moet ik nog investeren. Het doel is om op termijn voor een constructeur uit te komen, een constructeur die investeert in het FIA WEC en Le Mans. Er zijn al zes merken die aanwezig zullen zijn in 2023”, legt Ugo uit. “Ik kom niet van een rijke familie en dus is het niet evident, maar ik wil corona niet laten bepalen dat ik mijn droom, porfessioneel rijder worden, moet opgeven. Ik besef dat partners vinden vandaag erg moeilijk is, dus droom ik niet langer, maar probeer ik mensen met een passie samen te brengen.

De uitdaging van de jongste winnaar in de 50-jarige geschiedenis van de Eurocup Formula Renault is om 300 VIP (Very Important Passionate) te vinden,  die ieder 300 euro willen investeren om Ugo De Wilde in 2021 aan 300 km/u te zien racen met een prototype.

“Ik weet dat het onzekere tijden zijn en dat het financieel voor veel mensen moeilijk is”, weet Ugo die zeer realistisch is. “Dat geldt ook voor ons, maar ik wil niet bij de pakken blijven zitten. Ik heb dus een eigen Super Crowdfunding gelanceerd. Kleine beekjes worden ook een grote stroom na verloop van tijd. De Club 300 is een privé groep, niet alleen voorbehouden aan mijn supporters, maar open voor iedereen die van autosport en uithoudingsraces houdt. Iedereen die een jonge rijder wil helpen is welkom. Bovendien zijn er heel wat mooie voordelen voorzien, zoals een circuitdoop aan 300 km/h, toertochten in een GT, ontmoetingen, kortingen op Tracks Days, tickets voor races, coaching en zelfs de kans om twee tickets voor de 24 uur van Le Mans of de GP F1 van ons land te winnen. Wie lidt wordt van de Club 300, wordt aandeelhouder van mijn carrière. Alvast bedankt!”

Voordelen van de Club 300

– Vijf kansen om een circuit​​doop te winnen aan 300 km/u en dat aan mijn zijde (door loting).

– Maak kans op een uitnodiging voor twee personen voor de 24 uur van Le Mans 2021 (inclusief accommodatie, maaltijden en paddock*).

– Een kans om twee plaatsen te winnen voor de Belgische GP F1*.

– Twee tickets voor de 4 Hours European Le Mans Series in Spa op 18 en 19 september.

– Uw foto op mijn prototype in Francorchamps.

– Uitnodiging voor een groot Go Ugo-feest in aanwezigheid van verschillende voormalige Le Mans-rijders.

– Toegang tot de besloten Facebook-groep Le Club 300 met voordelen, kortingen op toegang tot sportevenementen of activiteiten, ontmoetingen met Ugo en persoonlijkheden uit de Belgische motorsport.

– Exclusieve voordelen.

– Road to Le Mans sticker.

– Al onze persberichten voor en na de race.

* als het sanitaire protocol het toelaat

Zodra uw abonnement is betaald (300 euro te storten op de Ugo-rekening van Wilde ING BE55 3631 3923 4244 met uw naam, voornaam en vermelding “2021 Club VIP 300 Le Mans-abonnement”) wordt u uitgenodigd om lid te worden van de privégroep Le Club 300 op Facebook

Voor meer informatie: ugodewilderacing@gmail.com

error: Alert: Content is protected !!