Home > WRC > In een notendop: Hyundai in WRC

In een notendop: Hyundai in WRC

  • Tänak – Ott Tänak en zijn co-piloot Martin Järveoja (Hyundai i20 Coupé WRC) hebben een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd opgelopen omdat ze zaterdag in de Monte-Carlo, na een dubbele lekke band, op een velg naar de assistentiezone in Gap zijn gereden hetgeen in overtreding is met het wedstrijdreglement.
  • Wydaeghe – zoals we eerder al aangaven zal Martijn Wydaeghe ook in Finland, eind februari, naast Thierry Neuville zitten. Na de winterrally in Lapland gaat het WK een kleine twee maanden in pauze (voor Kroatië) en mogelijk zal een beslissing voor de rest van het seizoen pas dan volgen.
  • Breen – bij Hyundai zal Craig Breen in principe de derde man worden in Lapland. De Ier stond immers aangeduid als derde rijder voor Zweden.
error: Alert: Content is protected !!