Home > #Hoofdnieuws > WRC Monte-Carlo: Adamo hard voor zijn team

WRC Monte-Carlo: Adamo hard voor zijn team

De derde plaats van Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe was vooral voor het Belgische duo zelf een mooi resultaat. Het team Hyundai Motorsport ging in de Monte-Carlo echter met de billen bloot tegen aartsrivaal Toyota dat een 1-2 scoorde en al 22 punten meer telt in het WK voor constructeurs.

De foute bandenkeuze op vrijdag, Ott Tänak die maar één reservewiel bij had en uit wedstrijd verdween en later een voorlopige schorsing opliep, de moeizame start van Dani Sordo… het zijn maar enkele elementen die ook Andrea Adamo kon opmerken in de 89ste editie van de Monte-Carlo. De Italiaanse topman van het Hyundai-team was dan ook erg misnoegd over de prestatie van zijn team.

“Deze rally is op dezelfde manier geëindigd als het hele weekend verlopen is. Het is duidelijk allemaal verkeerd. Ik weet niet of het de benadering van de mensen is, of wat dan ook, maar vandaag zijn onze grenzen opnieuw duidelijk geworden. Het was zeker niet de bedoeling om te pushen, want we waren eigenlijk gewoon onze wonden aan het likken en we probeerden wat progressie te maken. Persoonlijk moet ik over veel dingen nadenken, want wat ik dit weekend heb gezien, is verre van iets dat me trots en gelukkig maakt. Er moet iets in de aanpak worden veranderd!”

Adamo heeft tot eind februari en de tweede manche van het WK om de zaken bij te sturen.

error: Alert: Content is protected !!