Home > #Hoofdnieuws > Monte-Carlo 2021 KP13: KP-winst voor Neuville-Wydaeghe

Monte-Carlo 2021 KP13: KP-winst voor Neuville-Wydaeghe

Ook de tweede zondagse KP van de Monte-Carlo beantwoordde aan wat we van deze wedstrijd mogen verwachten. Sneeuw en ijzel maakten het er absoluut niet makkelijk op en Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe pakten tussen Briançonnet en Entrevaux hun tweede KP-winst van de wedstrijd. Globaal verandert er nog weinig, met een top 3 die min of meer lijkt vast te liggen. Ogier leidt in zijn Toyota met 19,7 seconden bonus op teamgenoot Elfyn Evans en 1min03 op Thierry Neuville. In WRC2 heeft Adrien Fourmaux (Ford), met onze landgenoot Renaud Jamoul, weer wat meer buffer op Eric Camilli (Citroën) in de strijd om plaats 2. Andreas Mikkelsen (Skoda) blijft solide leider. Afspraak nu meteen voor KP14. (Foto: © Hyundai Motorsport)

error: Alert: Content is protected !!